Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
don king.. bravo majstore.. ti mozes srediti i da pipi duga carapa bude no1 ;) u svijetu boksa i ja slicne stvari radim na estradi ;)
lewis, holyfield, braca klitschko, ovaj engleski lajavac, rahman- sto je lewisa nokautirao, kao i sva ostala sitna buranija nisu ni blizu mikea. ali ako gledamo mikea do borbe sa jamesom busterom daglasom i prvog poraza. poslije slijedi razvod sa suprugom, zatvor i 10 -ak borbi koje su predstavljale vise finansijsko vadenje nego prave okrsaje, a u u tim borbama se pojavise i neki heroji tipa lewisa i evendera.
Haye nema snase ali borba ce trajati sigurno vise od 3 runde
http://www.youtube.com/watch?v=4TbnXqhHJkk :)
Ali ga uvijek može ugristi za uho :D Ma ne može ni to....šta će mali lajavac jednoj mrcini poput Klička
ma celicni majk je zakon, gdj eje on udario tu trava nije rasla, jedino je onaj sljem holyfield izdrzao, a borba pa volio bih da onog welshanina pocijepa klicko zbog njegovog jezika ali je najaci poslije ali-a bio tyson
DANASNJI BOX JE SMIJESAN PREMA IRON MYKE ERI...ISTO ŠAH
Bravo mike... o tom ti govorim.... Klicko ce da raspolovi Haya od siline udaraca....