Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
niceeeeeeee
Hajatova kadrovska kombinatorika je katastrofalna kada je sport u pitanju. Da su slušali glas javnosti ostavili bi onog Marjana i povećali gledanost za 100%. Mulci, neznam ko im o tome vodi brigu.
Sa Hajatom brzo zaspim, morao bih sutra pitat za rezultat.
a sta je sa hayatom, zar oni nece prenositi na strani?
Esad bi trebalo nekako izirganizovati da pored komentatora bhrt gosst komentator bude Marjan Mijailovic i da ugodjaj bude potpun.
Jos samo da honorarno angazuju Marjana za te utakmice, napravili bi extra potez. Belmine plz zovi Marjana.
TAKO JE VIDICES KAKO CE BANJALUKA DA NAVIJA,A POGOTOVO DESNA STRANA MOSTARA,JOJ ET NAM SANSE DA SKUPA BODRIMO NASU VOLJENU B I H,TO JE I VASA I NASA REPKA
Radio-televizija Republike Srpske će također prenositi utamkicu!? Cijela BiH će gledati utakmicu, pa to je divno! :-)))) Jedinstvena prilika da napokon zajedno navijamo za svoju repku..jedine nam naše..prkosne i ponosne BOSNE I HERCEGOVINE! POR - BiH (1-2)
@QQ BHRT pravilno
Jeli BHT ILI BHRT