promo
2.2k

Tuzlak u Premier kladionici dobio nevjerojatnih 93.824 KM

Golijada u Madridu, u kojoj ste mnogi sinoć uživali, jedan igrač sportskog klađenja iz Tuzle pratio je sa ogromnom napetosti.

Čekao je baš taj par na kladionici za dobitak života od 93.824,36 KM! Real je gubio u dva navrata te su na poluvrijeme otišli sa golom zaostatka. Međutim u drugom poluvremenu proradila je madridska mašinerija te su uspjeli okrenuti rezultat u svoju korist i na kraju slaviti rezultatom 5:2.

Tuzlak, koji je listić uplatio putem interneta u Premier kladionici, pogodio je ukupno 30 parova! Odlučio se za sistem 15 od 18, uz 12 fiksnih parova, te je uz uplatu od 5 KM ostvario fantastičan dobitak od 93.824,36 KM, koji je već danas isplatio na svoj bankovni račun.

Jeste li Vi već član Premier kladionice, najveće kladionice u BiH? Ako niste, učlanite se već danas putem web stranice www.premier-kladionica.com ili mobilne aplikacije mobile.premier-kladionica.com.

Čeka Vas jako širok izbor parova sportskog klađenja (preko 7000 parova i preko dva milijuna specijalnih igara tjedno) kao i super-popularne online casino igre. A uz sve to, novac na račun brzo, lako i jednostavno možete uplatiti putem Visa, MasterCard i Maestro kartica te putem X-bonova i Kliker bonova.