Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka čast Tuki, on se sam izborio za sve što je postigao, ali ruku na srce, kakvi su to uspjesi? Polufianle OI nije nikakav uspjeh, to je veliki neuspjeh. Po čemu je on to sportista godine? I kakva smo mi to sportska nacija, kad nam je Tuka sa ovakvim "uspjesima" broj jedan? Imaju pravo komšije i susjedi da nam se rugaju, baš smo pali na dno, nismo trebali ni birati sportistu godine, niko to nije zaslužio.
Prica se da je Tuka u mladjim danime jedne prilike krenuo na sjelo kod amidze Ismeta koji zivi u susjednom selu. U pola puta se skonta da je zaboravio rahatlokum i kilu jabuka i veli roditeljima hajte vi sad cu ja. Vratio se kuci, uzeo rahatlokum i jabuke i stigao kod amidze Ismeta prije svojih.
Samo da nabijem klixovce na kuvac jer brisu komentare....
Volim te Bosno !
Zasluženo,bez mita i korupcije, njegov je uspjeh čist.
sretno.
Svaka cast Amele, zasluzeno. Sretno!
Bravo Amele !!!
NEMOJ KUPOVATI HRVATSKE PROIZVODE!
prihvatasli izvinjenje