Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...ovog francuskog pedercica treba tuziti zbog klevete...ili ako ima neke dokaze za svoje tvrdnje neka ih iznese...
Amele ''munjo'', zovi onog Poljaka i pokrenite tužbu protiv bezobraznika, nema on pravo tek tako kaljati čast poštenom insanu. .
Čuo sam tu informaciju i nasmijao se. Mi imamo redovne doping kontrole. U 10 dana u Pekingu, četiri puta sam imao kontrolu. To je sve crno na bijelo. On je razočaran, Francuska ulaže mnogo novca u njega, obećao im je medalju, pa ga nekako razumijem. Ja ću njega opet pozdraviti", izjavio je Amel Tuka.
Jbg., kako god, za Srbiju smo velesila u fudbalu =) Sad ce "strucnjaci" da se vracaju u neke '90 godine kad su jos uzivali u plodovima SFRJ fudbalske skole. Pricam o danas! Jedina, ali JEDINA selekcija na Balkanu koja je mozda i kvalitetnija od BiH je Hrvatska. Sve drugo je obicna karina.
Amborise Bosse napasi se moje stidne kose.
Kakav si brate? A negativan, kakav cu biti :)
Sir, kajmak, kakanjski zrak pun pepela iz TE i cementne prasine iz TC nisu nikakv doping. Da je rodjen na Vlasicu jos bi i letio.
@Grigorije Mi Bosanci, a ti? Pišeš "sJedeće", Srbijanac nisi. "Fudbal", nisi Hrvat. Sam sebe ne ubrajaš u Bosance, znači možemo te svrstat u otpad.
Ako je izutra jesti puru domacu iz mlina klas. Onda jeste dopingovan.
Pa nije četri najbolja atletičara svijeta, nego je naš Amel četvrti u svojoj disciplini a 67. u ukupnom poredku. Je*ali vas klikovi raju koja ne prati to toliko samo dezinformišete džaba.
SENZACIONALNO !!! ŠOKIRAJUCE !!! klikni da procitas vise
Koji jadan pokusaj francuza da se docepa bronzane medalje. Sine, Amel te moze nauciti o nekim stvarima ;)
Amele stari pripazi na izhranu i bjezi od graha konopljara ostavlja tragove na testovima vjeruj mi.. :)
Naravno da je. Zato sto ima karakter.
jel to neces il ne stignes da se javis?
Nije sto necu, vec sto pratim i druge stvari a ujedno i radim. Pozdravljam te.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Tako je to u životu, neko ti podere g00zove i odmah je kriv. KMEEE! P.S.: Ovaj francuz je toliko bitan, da i ne znam da se takmičio. Run Amel, run!
sta sere peder francuz krivo mu sto nema niko od njegovih da ovako nesto uspije a i ako ima onda je crnac
krivo bindamaaaa.. neka nekaa