Komentari (87)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Žene su najveći zagovarači ovih bolesti, sada neka jedu go*na koja su izas*ale. Nikada više neće primirisati rekordima u svojim kategorijama i uništit će sport za hiljade djevojčica koje se nadaju uspjesima i slušaju priče o radu i trudu, ali sada znaju da nemaju šanse protiv likova sa perikama.
Isto kao kad bih se ja identifikovao kao hendikepirana osoba i otisao na paraolimpijske i rasuo sviju. Lazna politicka korektnost ce unistiti svijet.
Zbog jednog psihičkog bolesnika u kojem je svaka ćelija muška, potpuno drugačije konstitucije i mišića, diskriminarane su sve žene koji cijeli život treniraju za tu olimpijadu. Dno dna.
Muskarci imaju vecu misicnu masu i jace kosti i nije sve u hormonima, ciji odnos mozes da promijenis raznim terapijama. Ovo jednostavno nije fer.
E pa ovo je perverzija prava.
Nije mogo pobjediti medju muskima pa se preveslo medju zene
čuj nivo testisterona od 10 nm uslov da si žensko..malo je ovo poplava što nas je zadesilo
Sigurno neće muda otegnut od težine!
Ovo gubi svaki smisao, zamislite da muškarci (koji se izjašnjavaju kao žene) igraju odbojku, košarku, pa pomeli bi sve... Nek trans osobe osnuju svoju kategoriju. DNK ne laze, ovo nije žensko i kraj priče.
Samo zamislite da jednog dana LeBron odluči da više nije LeBron nego kaže od sad me zovite LeBrena i kaže da hoće da se takmiči u WNBA. Ako mislite da bi bilo pošteno da se čovjek sa onom visinom, težinom, brzinom i agilnošću takmičiti protiv duplo manjih žena od sebe, onda je pošteno da i ovaj muškarac od 130 kilograma diže tegove gdje su mu konkurencija žene sa 87+ kilograma.
Sve zene bojkotovati sve discipline gdje se ive mudonje ubacuje ne sami se takmice hebo mi majku bolesnu
Znači počelo je. Odoše i Olimpijske igre u 3PM.
Cuj "ona" hahahhahahahahahhahahahahh
A s druge strane se neke zene ne mogu takmiciti u zenskoj konkurenciji zbog nekih hormonalnih poremecaja.
Franc Ferrari za sirotinju
putni israfile, možeš komotno
A sta je sa pravom/obavezom za lijecenjem…
Christine Mboma i Beatrice Masilingi zabranjeno nastupiti jer imaju viska testosterona, a zensko su, pa vi recite ko koga ovdje hebe
Feminizam got his rival hahaha