Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Taman da svi riknete od radijacije..pored onakve ljepota od Istanbula..ccc
*** im mrtve treba u 7 ujtru ustat da gledam
I to!
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Eto vam sad park i protesti jebli vas protesti.
jbg bolje radijacija nego protesti ocigledno XD
http://mojusk.ba/vijesti.php?id=17346
bravo! navijao sam za Tokio. nikada necu zaboraviti koliko nam je vlada Japana pomogla u ratu i poslije rata. i danas dan nam pomazu, razne donacije stizu. mnogo vise su pomogli od Turske. sto se tice organizacije, Japanci su uz Nijemce najbolji organizatori na svijetu.
Dobro je neka olimpijada malo seta od sjeverne do juzne amerike, od azije do australije, od europe do afrike
Čestitke za >Tokio,a ona turska govna pa naravno da neće dobiti igre.Sljedei put Rim ili Madrid i tako.Turci su kurci i *** ih glupe..Pa valjda znate koga se pita na ovom svijetu znači poklopite sae,turska je tu da da baze i pomogne tamaniti arape,a za ostalo tu je Zapad1
ide fazlija opet na gadjenje
Svi ce dobiti svijeska prevestva, Evropska olipiske igre a Tursko nikad nece da ti Nista ima sve bolje od drugi.
sada Platini moze urgirati da Turska dobije EP 2020. Dobio je Katar SP 2022. Ko kaze da nema nista muslimanskome Svijetu?
Dzeko je znao da ce Hajrovica, biti pozvan u repreztaciju, Spaha se pita tu a nijedan drugi igrac. Sto se tice slucano oko nasi igraca, koji se tako svadzaju toj dobro za medije, ja citam svicarsku stapu hajrovic je bijo tema danima novinara to se tako desilo obojics su jela govna a sad igrate majmuni fubal i budite Raja.
Jao komentara. Zaboravili ste da nam je Japan vise pomogao nego vasa "majka" Turska nakon onog nesretnog rata.
Ovo japansko sranje od grada ni do koljena nije Istanbulu. Jedina prednost mu je što u njemu većinu ne čine muslimani. :)
Hej moji djecaci. Uredjenijega grada od Tokija nema na sirem dunjaluku
Neimonvani clan rperezentacije koji je htio ostati anoniman na Anadoliju je izjavio: U utorak je savez u najvecoj tajnosti kupio kartu za London i Emir Spahic je odletio direktno da moli Edina da dodje da ne bi izazvao jos veci skandal.Razlog je naravno IZET HAJROVIC. Ovo je iz prve ruke informacija,eto da se zna jedan od razloga naseg poraza.Vrijeme je da Safet Susic pozove press konferenciju i da sve fino kaze.Javna je tajna da vec odavno pape nema pravo glasa u svlacionici,tu se pitaju druga dva covjeka.Jedan je kapiten,drugi je u engleskoj premier ligi. Pametnom dosta !!
Ako je to istina, Klotza treba protjerati iz reprezentacije. Papcina jedna on bi da se moli
Mozda se samo fazlija spasi i promasi avion!!!!!
Omedetou gozaimasu.
http://mojusk.ba/vijesti.php?id=17346
Hocul bit ziv do tada ?