Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakvo je ovo ludilo. 14 minuta tek. Atomski fudbal !!!
ajmo Real trpaj plasticare
City sa pola snage!
I sad zamisli poslije ovakvog fudbala odes gledati ovu nasu ligu, livadu neku...
3 Hrvata 😄 😆 😂 🤣
Ovaj 3 gol Reala,neodoljivo podsjeca na onaj Rud Van Nistelrooya protiv Valencia-e,neke tamo 2007-2008 sezona!
Kakva tekma kakvi golovii 💪💪
FODEN>SAKA
Utakmica plafon nema dalje
kakva golčina Fodena🥵
ovo će ostat 2:1
jesam ga predvidio davno sam sebi reko ne igraj kladionicu hahahaha
Sudija navlaci cityju
prije par dana ih Heidenheim 3:2 pobijedio a vidi sad ovo...
Bayern je nogometna svjetska sila,i kada su u krizi znaju da bljesnu malo im treba.Ne mozete njih otpisivati,to je klasa nogometa.
Oni i real su klubovi koji su uvijk u vrhu fudbala bukvalno ne pamtim da su imali neke značajnije padove kao sto su to imali i liverpool milan ,sad barca itd.
Savrsenstvo nogometa.Izgleda to jednostavno kad ga profesionalci igraju kontra Bayerna s svega par dodira i gol.Nema gušenja igre primi loptu i odmah u prostor.
Ovaj Haland tacno ovca dosad...prvo poluvrijeme
svi zaboravili da arsenal igra protiv bayerna bez obzira sto su prvi u eng, a bayern truba u njemackoj, nemojte mi mjaukat😁😁😁😁
Bas truba 11 godina prvi. Malo li je .
Nekad su ligu prvaka prenosili federalna,bht,obn pa cak i jedno vrijeme nova bh.A gledaj sad sve sugava arena preuzela ne mozes rahat s mirom pogledat dobru tekmu puu jbm im plemee...