Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Terza majstore⚾️najbolji si👍👍👍
Dobra utakmica, veliko zalaganje i pobjeda. Svaka čast, baš je bilo lijepo gledati, mislio sam na 11:8 da smo gotovi, ali naši su igrači pokazali da imaju karakter.
Sviða mi se što smo istamburali švicarce ....ali mi se još više sviðaju naš dresovi žuti i gaće plave ... Boje Švedske Ukrajine i Bosne ...zemlje najljepših žena na svijetu
Eh, hajmo jos i u Tuzli svicarcima poderat guyove, pa oni nek se vrate u svoju uredjenu zemlju, a mi ovakvi kakvi smo cemo u baraz.
misliš, a mi nesređeni ćemo po običaju ispast u baražu dok će sređeni nastavit živjet život ko sređeni, a ne ko fukare?
miledodik napusi se svim bosnjama i to dobro smrade