Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma dogovorili se šabani. Kad več ne mogu biti No.1 onda mogu ovako :)
\"Mislim da se ja ne bih ustajala da sam u gledalištu, jer bih ostala bez mjesta.\" Kako, bolan \"se ustajala\"? Valjda samo \"mislim da ne bih ustajala...\". Molim vas malo vise paznje na pravopis!
Sreca pa u tenisu nisu pravila tako rigidna kao u fudbalu da se moze manipulisat sa ljudskim trudom, srecom i bezobrazlukom kad je kome qrcu cejf. Al eto mafija je dohakala i tenisu pa se naveliko stima.
Da pametniji popušta , glup bi vladao ;)
Pametniji popusta :D
Izgleda da ce zbog njih morati uvesti ogranicenje meca. 90 minuta, sudija produzi 5 minuta nadoknade i onda svira kraj. Jos da dozvole da se igra rukom i hopala, eto ga fudbal!