Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U ovom trenutku dva najjača igrača. Zverev ima radi nešto slabije fizičke konstitucije povredu desnog ramena, tako da ne znam da li će ga to omesti. U svakom slučaju finale će biti ekstra zanimljivo za gledati, PREPORUČUJEMO.
Prosle godine u Monte Carlu, Nadal ga uzeo sa samo 2 izgubljena gema, a u kakvoj je formi sad ne vjerujem da Zverev tu moze bilo sta uraditi..
joooj kako se zverev ne povrijedi pa da ga nas Cile spicka ! najbolji bosanski teniser jos uvijek !napriiiid Cileeeeee !
Nadal je pobijedio Đokovića 2:0, ispravite
zao mi je bosnaca cilicaaa ipak je nass gradjanin
fak d dak
Zverev, Shapovalov, Coric... ta trojka ce vladati svjetskim tenisom u godinama koje su pred nama, a pretpostavljam da ce se medju prvih 5 ugurati i Dzumhur kojem nedostaje samo mrvica takta i smirenosti da bude u samom svjetskom vrhu.