Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Velicina od covjeka i gospodin,zapucao je loptom pa joj dao komad krpe,sav sam se najezio
predivan gest
Dobar!
A mali izvisi za autogram,ccccc
Udario je Zverev daljinskim
Ljudina.
Lijepa traka, ali je ljepša kod mudžahedina 🙂
ja se švaleriso sa jednom neko vrijeme, mahom po hotelima kad jednom kaze ona hajmo meni kuci nema nikog, da ne plaćamo hotel i tako i hajde odemo mi. Taman krenuli mi predigru istom eto ti njoj oca dolazi cujemo mi, zacas se obucemo kad čovjek ulazi u kucu a mi smo tu u dnevnom boravku bili, i ja se ono izgubio i strah me sta ce sad bit, on ulazi a ja kazem zdravo punac kako si.
covjek se iznenadi zakova hahaha, a i ova se izgubi sto ja tako reko. i hajde kroz par dana ja opet sa ovom kaze ona reko joj otac skroz mu se svidjam ko momak hahahahha moja ljudino ja nju gazio ko patak patke hahahaha
Vidi malog pored nje iskolacio oci ko ds ce je ubit