Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Imal sad tremu ? ZAdnji put ga je Džumi preslušao :)
Zverev jeste odlican igrac, ali Boga mi i Damir je medju prvih 30 igraca svijeta,tako da nikad se ne zna. Damiru ne treba nista prigovarati,lik se trenutno nalazi medju svjetskim teniskim facama i napreduje iz godine u godinu. O lovi i svemu tome necemo ni pocinjati i na kraju krajeva, nas je,BOSANAC I HERCEGOVAC!!!!!
Ako fasuje od 3. igraca na svijetu - nikom nista. A dobije li - na konju je. Znaci, Nijemac je pod pritiskom. A ako ga je Lajovic uspio namuciti, sto ne bi i Dzumhur? Samo hrabro.
Ma Zverev je igračina, kakav li ce tek biti za par godina ... Sretno Damiru
ateista je al nas je sto reko emir hadzihafizbegovic podrzimo domace samo nase nek se zna mejd in bejha
Dzumfur genocidas
@seIjober02 neka mujo neka
Damir je malo i ufuran
Ono na prvu nahebo je damir ko zuti.. a onda mi naumpadne da je lud frajer, pa se nikad ne zna
Potrat ce ga Njemac, ko Dalmatinac Sarajku na Jadranu.
@Jurko pored nakih cehinja i madjarica cisto sumnjam da ce fekalistanke ganjat duje sa braca
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
damire upali YouTube i gledaj rogera možda konacno naucis kako se ponašati na terenu.