Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I Federer je propustio večinu prošle sezone pa vidite kako se vratio. Osim tog finala US Opena Nole ništa ne brani, tako da ga neće puno koštati. Samo šteta, jer je isto tako mogao stići Mareja, koji će biti srećan ako išta osvoji ove godine. O, i jel ko vidio Pepea Imaza? Jel mu i dalje guru il ga je konačno šutnuo?
Ode u penziju.
Mrš đikane. Mrzak mi nisi ti, već srpska nejač koja te štuje i diže na pijedastal ravno Samprasu i Federeru. Sve najgore zelim
@therat NE DIRAJ MI ČILIĆA da ti u kući ne bi odjekivao plač!!!
Tišina muđikane!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Odmori zaradio si pošteno!!!
Nije svako Roger!
@anonymouss666 Nije svako Srbin, aaa lojo?!
@1Subaras vidio tip sta se Rogeru desilo nakon pauze (ne moze ga niko dobiti) i misli moze i on.. u guzici..