Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Fotomontaža?
kako je narod glup sto placa ulaznice da se ovi bogate, samo sto dobacivaju loptu jedno drugom.Rad je nesto drugo.
@Renato13 ti kada budes znao igrat ko ovaj doticni onda se javi, a do tad se poklopi
Ovo se NE ZOVE foto montaza nego prave fotografije, ali tehnologijom koju aparat odnosno mobitel pruza mozes se uslikati na vise mjesta u razlicitim vremenskim razmacima. Dakle, on nije u Photoshopu ovo rezirao, fotografije su stvarne.
Baš mi ovi "poznati" idu na krc... Slikaju se u nekim vilama sa bazenima, baščama od dva kilometra, PS, sale za trening, hrane za dvije godine, dok ljudi u nekim stančićima kontaju hoće li imati šta jesti za 15 dana..
Skroman momak, sve pare daje kevi :)
Moj drug Edox je ovo davno napravio i to 100x bolje...
Igraju PES 100 %
Fifa**
Imal ovaj sta da opali u ovim teskim momentima
@eoSaketa ima lopticu