Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Well done to both of you!
svi se koncentrišu na nacionalizam i mržnju a ne vide u tekstu piše da se poraženi par sastojao od dva muškarca. to samo na kliksu ima.
Vama dvojici ispod bi bolje bilo da ništa ne komentarišete, toliko ste primitivni i dekadentni da čovjek nema riječi da to opiše.
šupčina MI SRBI IMAMO ŠTA KOMENTARISATI,BITI PONOSNI I SRETNI. VI BAKIJEJEDINU SREČU NALAZITE U TERORISTIČKIM NAPADIMA I ZLOSTAVLJANJU ZENA.
ma marš kretenu retardirani, Srbima svaka čast, a ti si jedan obični izrod koji se u nedostatku vlastite neostvarenosti identifikuje u kolektivitet, idi veterinaru!
BRAVO ZIMONJIĆU SRBINE. MI SRBI VIŠE I NE BROJIMO TITULE NA VIMBLDONU. KOLKO VI BALIJE IMATE SVETSKIH TITULA AKO SE IZUZME NAJ INTERESANTNIJI I POPULARNIJI SPORT NA SVETU PUZAJUČA ODBOJKA I ONE VAŠE ČOPAVE SPODOBE I NAKAZE.