Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Osvoji 30Eura sponzor kladionica bet365 http://globalbet.cogia.net/
Sitan nakav hebo ga babo...
Mene je iskreno iznenadio protiv Federera, imao je nekih majstorskih poteza i svaka mu čast. Dubl mu nije trebao sigurno, on nije igrač koji je dobar na mreži, a ni Bedene. Tako da mu je ovo gubljenje vremena bilo.
Igrači poput Dzumhura (blaži igrači, kojim odgovara šljaka) nisu dobri na travi, vjerovatno bi ispao i da nije igrao protiv Federera. Igrači koji ne igraju dubl inače, igraju dubl na turnirima prije Wimbledona da bi popravili igru na mreži, što je ključno na ovako brzoj podlozi. Za vrijeme Wimbledona takvi igrači isključivo se fokusiraju na singl igru, a ti očigledno veze nemaš o tenisu kad kažeš da je jako dobar u singlu na travi.