Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Time to party in Belgrade. :)
Dimitrov je igrao zaista dobar turnir i jedan je od igraca koji u buducnosti moze napravit i taj korak dalje ka nekom finalu na GS turniru, Novak je u kontinuitetu dobar, ponovo u finalu sad sa Rogerom to ce da bude spektakl
Dimitrije, imaš Šarapovu, šta će ti finale :) Nole care, samo naprijed.
добро је,..српски је,..није више србијански :)))
Zare,jezik je jos u formiranju,relativno nov..polako,treba vremena da se uhoda .-))))
ovo vise ne vredi gledati..tenis postaje sport koji svi igraju a na kraju srbin pobedjuje....dosadno bre
Ajde da i Srbi se imaju svojih 5 minuta radovanja...ionako su u svemu iza Albanije i kosova
Cuj svojih 5 minuta radovanja? Tipicno Bosanac i to Bosnjak,zatupljene pameti. Poredit sport BiH sa sportom Srbije ravno poredjenju FK Sarajevu sa Real Madridom. Uporedi svjetska prvenstva na kojima je Srbija dosad sve bila,koliko su europskih i svjetskih medalja kuci donijeli,olimpijske igre isto (citava garda reprezenta ije rukometa,vaterpola,kosarke..),pa Djokovic,pa Lekic (najbolja rukometasica na svijetu u 2013.)... BiH PRVI put na Svjetskom u nogometu,rukometu i ZLATNI PRVACI u sjedecoj odbojci. I neki Dzumhur! Gori ja pa Muhibu odgovaram!