Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nadal je ovde prvi i pravi favorit..Zverev i Thiem jesu potencijal mada u 3 seta protiv Nadala ne vjerujem da mogu izdrzat...Goffan i Dimitrov ce dosta dogurat ali ce i oni ispast.. Jedino da Nole poludi ili da Wawrinka ukljuci onaj svoj turbo bekend, kada je i osvojio RG
Nadal ili Stan W nitko treci... bas tako
Evo ja ću mu pomoći ako treba ! Zverev je u sjajnoj formi, Tiem sve bolji, Federer se maskuz pripremao, Đokoviću očajnički treba jedan masters ove godine i konačno tu je i bar bodovno prvi igrač svijeta Murrey.
@SdaBagraBakirLopov Nastupa , trebao je nastupiti, ako nije otkazao u posljednji čas. Onda neće ni na Wibledonu !
Đoković ...