Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mats, nekad teniser, sad profesionalni komentator, opet priča gluposti... Kad bi nekim čudom bio vraćen u svoje najbolje igračke godine, pa stao na crtu sa današnjim 20-godišnjacima, razbili bi ga ko beba zvečku. Koliko su fizički spremniji i tehnički potkovaniji današnji teniseri, to znaju oni koji prate taj sport, a ti bivši šampionu tebi preostaje da i dalje laprdaš, za drugo i nisi.
@b1ackfie1der Ti da znaš išta o tenisu znao bi da je dotični Br1 uhvaćen u dopingu, da su mu oduzete titule, bodovi a i pare je morao da vrati. I da, Mats priča gluposti jer tako zarađuje pare za kokain, drugačije ne može...
Najbolji svih vremena .... i još bolji ... ! ! !
Evo mogao sam ja probati samo kasnim 15 god da pocnem trenirati😆😆😆
znaci imas 19 godina 😆😆😆
@dojka +10😆😆😆
PRIKAŽI ODGOVORE (1)