Komentari (78)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Teški kompleksaš.
Nole je postigao vrh vrhova.........a najveci vrh..........mu je sada porodica.......
@FlavorPlus treba stati na vrijeme................a vrijeme je da stane.......da ostane VELIKI
@FlavorPlus ne razumijem se u to......da nije volio ne bi citavo djetinstvo na to potrosio.......sada su jednostavno dosli drugi prioriteti........po meni.....opravdano
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Ne treba bas biti doktor nauka da shvatis. Covjek se ozenio, nedavno dobio i dijete i shvatio da nije sreca para puna vreca i ganjanje zelenih loptica vazdan. Osim toga, svakako je prekucao igricu, kupio (jednu od) kuca u Majamiju i zaboli ga tuki. Pratim ga na instagramu..svako malo neka slikica sa porodicom..djetetom.. Zajebi sve Nole.
Novak je na drugom mestu GOAT liste, i postigao je to da ce biti upamcen u ovom sportu decenijama, i cesto ce se uziamti njegovi rezultati kroz statistike. Je li malo, a ovaj kompleksas napokon docekao da bude upravu. https://docs.google.com/spreadsheets/d/tiBxH5i8d26G_gqEg9bqFyQ/edit
*u pravu
Mislim da mu ne valja vjera. Čim se on prihvatio pravoslavlja i pjevanja četničkih pjesama eto kako je završio !
Wilander je vec prije iznosio totalno pogresna misljenja o teniserima izmedju ostalog i o Djokovicu. i btw da Djokovic je u velikoj krizi, ali to traje vec mjesecimai cuj sada najednom se spustio na zemju ma da, idiot.
nole podrzava isil pa zato
nije on buraz spusten na zemlju nego nema vise dopinga to je jedini teniser iz vrha da nije jak ni u jednom segmentu igre osim fizicke snage koju sad stite sponzori i mazanje ociju javnisti sa nutricijonistima
Yebo ti svoju mamu glupu, Novak je u vrhu tenisera svake godine po broju testiranju na doping. Kad seljacina mrljava dodje komentarisati.
@MekanZvekan I ruska kolegica ŠArapova je bila :(
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
OPREZ SA SMRADOVIMA IZ BEOGRADA: Ignorišite svaki razgovor sa njima koji oni pokušavaju da pokrenu. Ako vas neko od njih prvi sa leđa pokuša dotaknuti, odgovorite pesnicom u lice. Sve su to neki od njihovih mnogih poteza poput bijelih figura koje prve počinju u šahu. Tako srbijanci već 200 godina vode izuzetno opasne specijalne ratove protiv cijelog svijeta.
Ni hodža njemu ne može pomoći on je izgubio motivaciju
Mora kad je genocidaš.