Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U polufinalu ? Wavrinka, Đoković, NAdal, Murray ili Thiem Prva 4 igrača sa rang liste plus eventualno novi kid
Ubit će ga wawrinka ko mraz jagode.
Dobro igra Cilic ali Stenu niko ne moze stati na crtu prije finala tj.Nadala. Garantovano finale Nadal-Sten. Lik ima haubicu u bekhendu i kad stavi prst na glavu znaci da je nalozen i dere redom. 17.00 je bila kvota da osvoji,to je to,hvatajte zicer dok je sad kvota od oko 8.00
@stagledas Ima tu vise od tenisa samog,pricam o mentalno. Wawrinka je spreman,njemu je problem proci 2-3 kola kad nema publike puno.. A sada kad je dosao u 1/4 finale,do kraja ce vecina za njega navijati jer nema francuza a on je komsija iz Vaud kantona,adrenalin kad mu proradi jadna im majka svima osim Nadalu. Evo ja ti garantujem da ce Marina 3:0 tuci i Marej mu mozda set moze uzet.