Komentari (63)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Meni je veće iznenađenje kad se Džumhur plasira u drugo kolo!
Jedan je Roger. Koliko god mi njega voljeli ili ne, moramo priznati da je Roger stariji neki 6-7 godina od Djoleta i Nadala ali opet igra na istom nivou kao i oni. Jednostavno nedostizan!
Sumnjate li u ovog momka?? Zajebat cete se!
novak je tokom cijele karijere koristio doping,zato nije smio na olimpijadi da prodje prvi krug jer su tamo doping kontrole strozije
Dosta je i njega vise
nema dopinga nema pobjeda.. dosta i od njega
A kucu sam ulozio na tebe,Nole Nole
slomio ga poraz na olimpijadi. to mu je zlato nedostajalo. ostade Nadal jedino koji je uzeo sva zlata i ostade đoka cetvrti po broju osvojenih trofeja. godine ne mozes zaustavit.
'ebala mu Jelena mater i ona i Vegetarijanstvo... kako ce na travi i zelju i kupusu igrati vrhunski...da kupus valja zec bi bio k'o Med'jed :D
Popusta i on ali svaka cast covjeku valja ovolike godine biti prvi na listi
Ovoga bi i Dzumi sada razvalio
ista prica i sa nadalom , kad se ne dopinguje , gubi
Doping cini cuda ..
Недостаје му Федера, није му занимљиво.
Cao,prijatno.