Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Neko nekad reče "I'll be back!", to reče a Nole uradi... Čestitke Novaku!
ljudina :)
E ovo je COVJEK, PRIJATELJ. NIje u parama sve. Ovo je igra, on je dosao da utjesi kolegu, suparnika, prijatelja. Svaka cast Nole.
Sportista, čovjek, ljudina = Novak Đoković
licemjer, moglo bi se tako reći, sve dok vodi i ima sve u svojim rukama dobar je, čim počne naopako pokaže pravo lice, vidjelo se i sinoć, koliko psovke, odugovlačenja pri servisu, svega cemu nije mjesto na teniskom terenu, šteta za Del Potra,
Ista stvar za svakog tenisera. A to što hoćeš da nipodaštavaš njegov uspijeh, mogu ti samo reći da crkneš od muke i nemoći što to moraš doživjeti. Čuj odugovlačenja, pa jadan nebio jesi vidio da sat otkucava koliko ima vremena za servis.
Očigledno nisi gledao meč kada je Del Potro izbacio Novaka na OI u Riu. Situacija je bila obrnuta, akteri isti, a Đoković je poraz podnio veoma teško. https://www.youtube.com/watch?v=Nfx0ypeukHo
Juan Martin Del Boy
very gay... donekle bi se moglo reci i fucking gay as fuck
pa naravno, da sam sarajlija pravi, autohtoni xD
vi vlasi svi pederi ccc
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
GIGANT !!
Ljudina i veliki sportista👏👏