Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad bi mlatno ovu serenu po zovimagu cini mi se da bi se tri dana talasali :)
odlicno finale ce biti imedju nje I Azarenke...napokon imamo jedno odlicno rivalstvo u zenskom tenisu kao sto je to bio slucaj sa Federerom I Nadalom (poluamatera Djokovica ne racunam jer nema ni igru ni osobnost I zao ga niko u svijetu I ne voli)
ou kremali, bogami ma kako neko nekoga antipatisao ili ne ne smijemo smesti cinjenice s' uma. Azarenka je dijete u odnosu na Serenu. Malo je nezahvalno za svjetskog broja 1 reci da je poluamater i da nema ni igru ni osobnost. Ne govorim o njemu kao covjeku i papcini, nego iskljucivo kao igracu.
Koja mašina, neke bi muške tenisere komotno nadigrala. (a mogla bi namlatiti svakog, zlu ne trebalo)
Npr. Basica, Setkica i sl.
pa dobro, bas njih dvojicu, mogu srediit i manje masine od Serene.