Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dzumi, Argetom ga!!!
Al Milkosovim :)
ja fulijo komentar otiso na mlijeko hahaha sad skonto fail...
Nije Federer, ali nije baš ni dobar žrijeb. Ne daj se Damire!
ako ne dodje do treceg kola minimum, nek se oprosti od tenisa, ovaj tomic je cirkus od igraca, nekad ga krene da moze dobit federera, a nekad ga ne ide, tako da je moguce cak da ga i dzumBur pobjedi, ako prodje igra vjerovatno protiv hewitta koji ima 34 godine, i ubrzo se oprasta od tenisa
Dok ode na dzumu I uzme abdest bice eliminisan!
jbt hoce ovaj klix ikad napisati dan ili ne daj boze satnicu nekog digađaja???
Lik bas nema srece :s
Tomić iz Husina kod Tuzle. -Ono što je većini nepoznato je da su njegov otac Ivica i majka Edisa ratne 1992. godine iz Husina izbjegli u Njemačku i nastanili se u Štutgartu, gdje je 21. oktobra Bernard rođen. Tri godine kasnije, porodica Tomić iselila se u Australiju.
I Tomać je porijeklom iz Bosne, mislim iz Tuzle.
Eke Tomica Australca
manje gemova ili hendikep na tomića...ko u sefu!!!
Naravo svi želimo Tomiću brzu i laku pobjedu.Sretno Tomiću.
Malo vas je al' ste govna :/