Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jedno je sigurno, biće to pravi meč i pravo finale.
Za klix: Federer ima 21 pobjedu nad Đokovićem, dok Đoković nad Federerom 20. Provjerite prvo činjenice pa napišite.
al' se zalazes za RF, 'ti neki rod on ili samo zato sto igra protiv Novaka??
Dzumhur na aparatima
Roger ga je skoro dobio relativno lahko na masters turniru u Cinncinatiju, igra ove godine na US Open kao da mu je 28 godina a ne 34, kako je unistio Wawrinku koji da je slucajno bio u dijelou zrijeba sa Novakom, bi napravio velike probleme Novaku, Rogeru samo da igra kao i do sada na ovom turniru
Po prvi put sam na Klix-u...Što se tiče meča,to je duel dvojice najboljih,šanse,po meni 51/49 za Đokovića... Pozdrav svim dobrim ljudima na Klix-u !!!
Boga mi ja za noleta navijam. Federer ni ne zna gdje je Bosna a kamo li da je nesto lijepo rekao ili ucinio za nas. Ne moze mi on biti blizi ni po cemu od Djokovica.
Tako je!! Pomogao je i BiH, http://***/mobile/novost/194600.
svaka cast sarajlija!
ima da Djokovic pedere ovog svajcarskog maymuna hahahha Tuzla uz Djokera
Uzima ovo Federer!!!!
uzima pederer tvoju sestru
a kada se igra funale
dvojica najboljih, nadam se da ce ovaj sto je duze dobar osvojit, RF