Komentari (89)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prije rata Trnovo kao gradic i citava opcina - 78% Bosnjaci. Danas, grad 0% Bosnjaci.
Trnovo je enklava sa nekoliko stotina stanovnika Srpske nacionalnosti(liči selu ledićima, jer su u prstenu) prosjek starosti 50 godina i. Bosnjaci i previse dominiraju u selima oko Trnova i tu su blizu JEZGRA samog centra Trnova. Opstanak ovisi o natalitetetu i tesko da ce se to desiti, komisije emigririraju kad vide da postaju manjina, prodaju zemlju i odlaze u sredine gdje su vecina....
@SerbianTroll "Bih" se koristi samo u prvom licu jednine !
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Lijep mural nema govora, evo dokaz da moze i bez zapisavanja teritorija i provokacija a realno Nole je sportska i ljudska velicina...
Bez veze,Djokovicu svaka cast na postignutom u zivotu ali koji ce dzavo njegov mural u BiH. Otkacite vise od njega i pravljenja ovdje od njega idola a toliko nasih talentiranih sportista i uspjesnih. Istina ne koliko on ali imaju uspjeha i nasi su.
Čekajte dok se ne priseli i Rovinj TRibate će više piture. Doduše, to će onda srediti komunalci.
Samo mu onaj Lacosta krokodil naslikan je naopako kao da nosi Fake znojnike, 😀
Kakve je sve tenisere Trnovo dalo!!!
To nam je bas od koristi! Sta drugo ocekivati od RS nego jos jednu u nizu gluposti velicanja sprstva... Daj postedite nas gluposti kojima marginalci na 5 minuta dolaze pod svjetla reflektora.
Hajd da nas neki naslika dzeku u rs-u , pa sta ce biti ?
Da mi je znat koja je to "bogata turisticka ponuda Trnova" 😂
"Miloš Popović rođen je u Sarajevu 1988. godine, a trenutno živi u Istočnom Sarajevu" Da I ja sam rodjen u Starom Gradu, a sada zivim na Ilidzi.
...neka Djokovica. Veca bi provokacija bila da su nam Fadila oslikali (to bi nam bas bio samar).
Spavas li mirno Berilo Ozone
Sta hocete ovo je ok sto je covjek uradio uradite i vi na kosevu niko vam ne brani
Nacionalizam će nas vjećno jesti i jesti,a mi pameti doći nećemo. Primitivci jašu na vlasti, mi ga dojimo i svadjamo se i svadjamo i svadjamo i svadjamo. TUGA GOLEMA OD NARODA!
Joj vidi prozora na njemu..Ko kad nema povrsine selo osim zgradurine😄😄⌛⌛🚜 🚜 🚜😄😄⌛
Lijep gest,Dzokovic je na mjestu.U svakom slicaju zblizava Nacije i Narode.
Iduće hefte ide Majkicka na žutim neboderima u Hrasnom cca 14 metara. Najavio onaj što je srušio krst na Zlatistu da će je prekreciti isti dan