Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jedno veliko bravo:)))
Nije ovo baš ogromno iznenađenje. Al hajd...
Federer je jednostavno prevazidjen teniser,moderni tenis ciji je predvodnik N.Djokovic pa onda ostali poput Conge,Berdiha...je jednostavno prejak za Fedeksovo trckaranje po terenu!
E moj dijete...Pa nije tenis ni zamisljen nikad ko "trkaci" sport. Ako hoces trcati eno ti atletika i opleti... Tenis je zamisljen ko sport u kojem se razmislja kako nadmudriti protivnika, a nije ko Djokovic koji samo razmislja kako pretrcati vise od protivnika i trkom ga utusiti... Vise volim onaj potez Federera od prije 2 dana oko mreze, nego to Berdichovo i Djokovicevo trcanje po cijeli dan... Treba i mozak koristiti!
ja ne znam o kakvom ti trcanju pricas. Nadal je klasicni trkac a Djokovic da je fizicki spreman, spreman je. Pa sve i jedna osoba koja ima bilo kakve veze sa tenisom je rekla da je djokovic trenutno tehnicki najkompletniji teniser pa cak i sam federer. Al sto jest jest, kad Fedex zavali onaj jednorucni backhand nema nista ljepse.
Jel Šetkic ispao
Ja ne pamtim da je neko ovako Federera razbio na jednom Grand Slamu,svaka cast Tsongi.