Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jedna od najboljih izjava što se tiče ravnopravnosti polova u aportu. Ali neee, daj im iste pare, iako ne generišu iste pare i nedaj Bože da imaju isti tretman kao muškarci.
Upravu je lik, trebaju biti isto plačene ali za isti omjer rada ili posla.
kad im saspes argumentivano sve u brk onda ne odgovara i optuže te za širenje seksistickih izjava
Prije dvije , tri godine bio je napad na Novaka kada je rekao šta misli na tu temu !
ovo je jedini primjer posla gdje zena radi manje a dobije isto, uglavnom je to suprotno. Izjednacite za sve poslove i mirna Bosna
Pa da upravu je. Feminizam se bori za ono sto njima odgovara, sto ne odgovara to je udar na njezniji pol. Pa hajmo onda sve izjednaciti da bude ravnopravno bez izuzetaka. To je kao sto zena radi na kasi a muskarac na gradjevini. Moze i obrnuto. Kada je ko vidio zenu da nosi vrecu od 50kg cementa?!?!
Čuj ovog udarača loptica
u pravu je.
Nije samo broj setova. Ne bi trebale zarađivati ni slično. Osim finala i tv gledanost je puno manja. Posjeta na mečevima žena je na g.s. manja. Opčenito donose puno manje love organizatorima od muškaraca. Nije ovo neko podcjenjivanje žena već činjenice
Cicipas je cesto kreten (znaju to bolji poznavaoci tenisa jako dobro) ali ovo je u sridu tacno. Nema nikakve “prasine” u izjavi osim u glavama new age bulsitera.
Pa čovjek realno upravu. Boris se za jednakosti i ravnopravnost..pa JBG onda bi trebalo da je sve isto