Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nadal izmislio ovaj sport
Kakav derbi???Na šljaci je to malo jači trening za Nadala.Jedini igrač u "eri Federer" koji je jednostavno bolji od Federera svakako je Nadal...Htjeli mi to priznati ili ne,ali omjer njih dvojice sve govori.
@el comandante Najbolji na zemlji svih vremena i tu je i napravio razliku, kad se pogledaju sve ostale podloge skupa Federer ima prednost, problem je sto Nadal nije mogao da dodje do Federera na vecini turnira jer bi ispao ranije, ne oduzimajuci nista od Nadala, tako da omjer sigurno nije jedino mjerilo, sta je sa GS, sedmicama kao prvi na ljestvici itd
Koliko para imaju nisu u stanju sebi kabanice kupiti.....)
@DULG Federer i Nadal ne trebaju nista radit u RG nego Francuska sportska federacija i turnir od RG trebaju nesto uraditi
steta sto igraju u polufinalu, dva najbolja i najveca igraca svih vremena
Na clanku o Dzaferovicu 200 komentara, a na clanku o Sarovicu 8 komentara. Cisto da se zna kakav je ko ovde na klixu i da se vidi razlika između nas i srbovlaha.
a ti na clanku od fedexa i rafe spominjes politicare