Komentari (228)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pape bi rekao da nema kvalitete, nema kluba, ne igra redovno....onako usput..
PAPETA ZA SELEKTORA REPUBLIKE SRPSKE
Ne postoji Republika Srpska nit ista slicno tome. Hvala na prijedlogu!
PRIKAŽI ODGOVORE (31)
Mali je legenda....prošle godine osvojio us open (junior) i takodjer bio 1 igrač u toj kategoriji....start u seniore ove godine s 500 mesta atp-a i evo kraj godine prelepo s pobedom nad nadalom. Biti ce coric svetski takmicar.cestitke komisiji.
Kojoj komisiji!? Nije komisija igrala nego Borna. Nije ti ovo diplomataki meč, nego teniski.
@flatline Htio je reci cestitke komsiji (komshiji) no ispalo je komisiji:)! Desava se typos mistakes...
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Cuj, pobijedio povrijedjenog Nadala
Nadal penzija
*KAKO MOŽETE OSTVARITI DODATNU ZARADU! NIŠTA VAS NE KOŠTA PROVJERITI: www . kvantomer . blogspot . com (upišite link spojeno) Svaki mjesec zarađujemo između 600 do 1.500 eura (5.000 do 12.000 kuna). Mi NE nudimo dojave ni sigurne listiće. Realni smo i pošteni te posjedujemo najuspješniju i najučinkovitiju metodu za klađenje. Vrlo jednostavno, dovoljno je da posjetite stranicu, pročitate 5 minuta sve što smo napisali te nam se javite na mail i mi vam pošaljemo daljnje korake kako da postanete dio profitabilnog društva. Recite NE dojavama i naučite kako se kladiti na pošten način! Uvjerite se na stranici i javite nam se na mail ako želite primati naše listiće www . kvantomer . blogspot . com (upišite link spojeno)*
Bravo dječak, mladić. Nadam se da neće ostati samo senzacija, nego da će i ubuduće ovako igrati. Uglavnom to je sport, svako se može pobijediti. Iza ovog, pored talenta stoji i puno truda tako da još jednom, čestitke!
http://hr.wikipedia.org/wiki/Borna
Bravo ! Uljepšan mi dan
ima lijepo ime Borna.ko se razumije u povijest :) i usput cestitke decku
Kaj ti meni Nadal?Ja ga bum pocepal kak Mocart kajdanku.Bum.Bum.
http://www.cnn.com/2014/10/24/world/americas/mexico-missing-students/
mogu mislit koje je svršavanje na indexu.hr ahahaha
Rafa ima upalu slijepog crijeva i u posljednje vrijeme ga muče povrede,tao da bi sigurna sam da toga nema Nadal pobjedio Ćorića.Ćorić jeste kvalitetan igrač,ali protiv takvog Rafe ne bi imao šta tražiti.
Ma stoji to, ali mali je stvarno strašan...Pratim ga zadnjih pola godine, u davis cupu je odigrao super, u zadnjih pet dana pobijedio je dvojicu iz top 2, a evo, sinoc i Nadala..Ima jak i dobar servis, pokretan je a i mentalno je jak...tako da sam i očekivao da bi mogao dobiti Nadala koji nije 100% spreman..ali sigurno će kroz 2-3 godine Borna biti medju top 5 igrača, samo ako nastavi ovako.
Znam ja to.Borna je definitivno super igrač i u budućnosti sigurno član top 10,zaslužio je pobjedu i Bravo.Ja sam samo rekla da niko nije napisao da Nadal ima upalu i operaciju uskoro i da je otkazao sve nastupe do kraja ove sezone.Bih prvaak ja sam kada je Džumhur pobjedio Dodiga rekla da je to zbog povrede,jer realno nije na njegovom nivou.Naravno da sam se veselila pobjedi Džumhura i ako ne zasluženoj i ti se veseliš svakoj pobjedi Hrvata.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Borna....a glupa imena ! Borna kola ili BOV, nisam znao da se djeci daju imena na osnovu vojne oprema ex JNA.
koji si konj,ako mi je do raznosivanja,volio bih tvoju mamu da raznesem analno,sta velis na to? pitaj mamu kakav ima stav o analnom,obrezan sam,vlahinje lude za obrezanim cunama
e super kad smo prijetnja ! prvi ste na listi za odstrel, barem priznas da te je strah, http://www.cnn.com/2014/10/24/world/americas/mexico-missing-students/,
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Bravo Borna!
bravo borna, nije cudo, igrao si sjajno, samo nastavi
ovo cemo mi dozivjeti 2658.godine - hidzretske