Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
drogom protiv sporta
lutka draga,ufatila je depresija,treba joj dobra salgija.
zao mi je jeniffer, dobra je teniserka bila, a ne ko ovo danas :(
E šta li će sad reći oni \'fini, normalni\' građani kojima su narkomani krivi za sve, dočim su sportaši \'uzor\'?
losa roba
Uvalim joj kruti
Tad se nekad i igrao dobar tenis... Ovo danas sve na gudri i dopovima trci ko sumanuto 2 sata.
Mene je Kaćunak odvaljivo od kur.ca...Ja nisam pusila marihuanu al jesam njegovog tuljana.... AL SAM SE NAPALILA BAŠ SAM SE NAPALILA!
Potpisujem Mnogi ljudi misle da će kojim slučajem ako postanu bogati biti i sretni i zadovoljni u životu. Obratite pažnju na posjetitelje raznim gatarama,parapsiholozima,hodžama....sve dobra auta i uglavnom dobrostojeći narod. Kada kupiš najboljeg mercedesa bit će ti zanimljiv mjesec dana a poslije toga će ti biti obično prevozno sredstvo.
Malo slatkog secera za vene :D
Zar opet Jennifer? Mislio sam da se bila izljecila a eto ponovo je krenula. Jedna od najboljih i najtalentovanijih tenisacica svih vremena.
kad nezna vise sta ce od para, oko nje sve samo radi interesa, nema pravih prijatelja, zivjela u laz, i normalno je da se osjeca sama, i deprimira, a posebno u tim godinama, ne zeli se naci kao obicni radnik u restoranu, a mlada, a rado bi nesto od svog zivota radila, ali sta?
Pobjeđuje na grand slamovima do 16 ima milion $ do 25 vjerovatno i desetak miliona... otkud depresija the question iz now