Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma ja, sta ces jbg 100% je zato sto si muslimanka. Da ti nije Izmetbegovic sta u rodu pa svi mrze muClimane? Koga boli tuki sto si muslimanka kakve to veze ima... Sto ne mogu suplje,... Zapad ih prihvatio maksimalno i opet ne valja...
ne vrijedaju te jer si mulsimanka, nego sto imas manjak mozga i vjerujes u nadprirodna magicna bica koja kontrolisu sve.
Samo naprijed,djevojko! Ne obaziri se na takve komentare.Svi smo mi različiti,na svu sreću,a takve komentare dijele oni koji nisu uspjeli u životu.
Pa ne treba se osjecati predmetom rasizma ili diskriminacije. Zenama je veci izazov oduprijeti se ili preveslati preko tih predrasuda. Ne valjas im kad si sportista, a ne valja ni kad si u kuci ili pokrivena. To su komentari od onih sto nisu uspjeli pronaci smisao u zivotu osim u tom da nipodostuju ostale.
Ne znam bas... pretjeruje malo..
rasisti..
Tako se I nas Dzumi pati na vodi (splavovima) po Begishu.
Klasički kršćanski fundamentalisti.