Komentari (69)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vidis da se njegovi stide svojih korijena...tako da ko ih j...be!
Pa vecina tenisera iz BIH ili igraju za Hrvatsku ili neke druge zemlje. Evo vidite roditelji mu rodjeni bosanci, veze nemaju s Hrvatskom, otac mu je katolik predpostavljam ali kod nas ako je katolik automatski se svojata kao da je Hrvat, ajde ba ohladite malo pa nije se doselio iz Hrvatske ovamo moze samo biti obrnuto! Kako god zelim srecu ovom momku u karijeri
@prisvajanje Hoćeš da kažeš da je Hrvatska nastala iz Bosne
Evo Cro je napisao komentar,bit ce puno replija,super za vas majke vam je\'bem !
Samo da znate pi+cke sa Sa-xa da vam se dobro najeb+em mamice mrtve,brisete moje komentare koji su cist produkt rasprave i nikako nisu uvredljivi,a ostavljate ove od ovog croa koji vas pozdravlja iz stolnog grada Mostara,seljac9ine,stidite se,i ne bila drzava u kur0cu kad se brise komentar covjeka koji smatra da su vjere glupost,znaci ateiste,jos jednom,naje\'\'bem vam se mame i to dobro.
Jel imas Covicev certifikat?
\"mi i vi\" Sada to neko tvrdi ko pripada narodu koji je izvrsio secesiju jer je bilo previse \"VI\" (Srba) u JNA, a po njegovom premalo \"MI\"! Tada je se to brojalo i tada je to bilo moderno. Sada kada neko gleda na \"mi i vi\" onda nije dorastao. Pa mozda je bosnjacki gigant stvarno u pravu, ipak su oni to radili otprilike prije 273 godina u 1991. Sada to vise nije moderno, sada su europske integracije i udruzivanje moderno. Mozda zato sto \"VI\" ima vise u drzavi pa lekse mogu prevladati nego oni drugi \"MI\". Mislim, nemam sta mastati, sprovelo se u djelu u Federaciji ta integracija na silu...
ja sam rodjeni sarajlija, cijeli zivot sam ovdje , ali sam bio nekoliko puta na moru, i par puta sam prosao pored katedrale. jesam li ja hrvat ?
Znaci ovde borba izmedju hrvata i bosanaca ciji je ovaj mali. A na kraju nije bitno jer ga je Srbin rasturio..:) naravno pustio ga je na kraju jer ipak zajedno treniraju i vrijedi decku dati nade da moze i bolje, bezbeze bi bilo da je u 3 seta ispao...;) a sad lepi moji, svi da navijamo za Djokovica, ipak nam je najblizi, koliko god vi to mrzili, ajde de
@@kostolomac nisi ti na tom nivou da shvatis i priznas neke stvari. gledas stvari kroz primitivnu prizmu \"mi i vi\". zato ne zelim dalje da diskutujem o ovoj temi., jer ne zelim da trosim dragocjeno vrijeme.
pravo su ponosni na svoje korijene, promijenili svoja imena hahahahaha
Aha, a, ne, nije bilo jasno. Ja mislio ti mislis na separatiste a ti mislio na separatiste! Naravno, nije jedno i drugo isto, jer, jedni su tvoji, oni dobri separatisti, a jedni su moji, oni losi separatisti! Ali izvinjavam se Bosnjackim gigantu sto ne skonta ovu stvar...
SRB 29.06.2011. u 16:55 A sto to ne napisa prije meca, nego se sada k***iŠ? Lip pozdrav! :D
K\'o i da je vazno odakle je! Boli njega zadnjica za Balkan i za nas ex Yu! Ne boli njegove koji su rodjeni na ex Yu prostorima a kamo li njega! Opustite se ljudi!
@@kostolomac ne, mislio sam na one kompleksase koji su se popeli na brda sa kojih su razarali i unistavali, na primjer mostove, bogomolje, biblioteke, univerzitete, kuce, bolnice, skole, itd. zar nije jasno na koga sam mislio?
Aha, mislis na Aliju i Franju kad su rusili Jugoslaviju. Istog sam misljenja. Ti isfrustrirani kompleksasi sada imaju jednu jedinu, nezavisu i nedjeljivu iz dva dijela BiH a ne mogu platiti struju jer ce opt poskupiti. E neka, nek\' crknu svi koji su podrzavali Aliju i njegovu islamsku deklaraciju sa nezavisnom BiH. To im je kazna, zasluzena!
Veliki bosanski gigant Bernard po.pu.si ga protiv SRBINA!