Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nabij ga bugarine majku mu ribarsku..
papak, ne zna primiti poraz
Kako je ova Bugarka Pironkova dobraaaa...
SVIM PRAVOSLAVCIMA ZELIM SMRTNU 2012.-u GODINU KAD NA BOZIC U KRAVICU DOĐEEEEE NASER ORIĆ, NIJE KARAĐORĐEEE HAHHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHAHAHAHAHAHAH
Dno dna , zaista necuveno ponasanje kad je Tenis u pitanju ! Fuuuuu jjjj !
Reko mu je , tralalala raspast ce ti se EU , tralalala, a ovom bi kriiiiiivo.
Ne muci se snjim izbodi gaaa...
Ovaj Fish mi je najmrzi teniser ikad, sve se nesto zali, svađa, sve mu drugi krivi zbog poraza, kriv mu sudija, kriv teren itd. Umjesto sto trosi energiju na svađu bolje da je usmjeri na treniranje pa bi i bilo nesto od njega.
ojjj sta mu sve rece u facu ojjj :)))
nije lako ovim bogatuncicima. roditelji citav zivot ulagali u njih i oni im sad porazima vracaju. naravno da je to jednako slomu zivaca.