Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Za vasu informaciju, da se ne blamirate, Nadal sve i da ubjedljivo dobije zadnje kolo, ne moze se plasirati dalje, cak ne moze ni na trece mjesto, jer se gleda medjusobni omjer, a on je izgubio od Fritza i Augera, Rudda svakako ne moze stici.
Mane dopinga morao djecu praviti :)
Ziv bio imas li imalo mozga,federer je predosjetio da je dosao kraj i otisao, ti hoces da nabesas dvadesez poraza i da mozda pomislis da bi mozda treba prestati s karijerom, budalo
ono kad Nadala sada neko pita:kako ide? eh nece,nece pa stane
Godine su to a i Nadal nikada nije bio poznat po tome da je dobar na tvrdim podlogama.Da je sljaka u pitanju vjerovatno bi bio konkurentan ponovo
Cist pokazatelj koliko se on ne može porediti sa Federerom i Noletom. Nole i dalje igra a Fedex je u njegovim godinama igrao finala turnira.
Nadal je ove godine osvojio 4 turnira od cega 2 grand slama i zavrsit ce sezonu u top 3
Jesil svjestan da lik ima hronicnu bolest stopala i da je pokidao abdominalni misic?
Ne da mu beba da se naspava... 🤣🤣🤣
Desavaju mu se godine...