Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koga briga za njega, brinemo se za svoje najmilije i za sebe same. I još nešto: nije najuspješniji svih vremena kako piše.
Tragedija u p.m.
Cuj sta znaci za Rodžera?! Pa Olimpijske igre su za sve ljude, bilo sportase bilo gledatelje. Ovako ispada treba organizirati igre samo da bi na njima igro Rodžer i osvojio titulu. Nidje veze
Novinaru reci mi molim te koje to brojne povrede i operacije je imao Federer? Lik cijelu karijeru nije imao ozbiljne povrede i upravo je to razlog zašto igra ovako dugo na visokom nivou.
jaoo bas sam o tome razmisljao, kako mi je samo zao ovog bilionera...smrc smrc... ovaj klix je tabloid ne znam sto se cudim... samo objavljujete gluposti... pravi ste fake news
e boli me moje veliko......dooopeeee