Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Komšije čestitke i pazite da vam šta ne uvale političari dok slavite.
Blago onoj zemlji koja ima sta slaviti i ciji se narod od malog do velikog veseli u kuci,na ulici ... Srbija je jedna od tih zemalja,a Beograd je centar svega veselja. JUCE prilikom nakon osvajanja Dejvis cupa-Srbija i Beograd su postali centar Svijeta. Cestitam ovim strasnim momcima na uspjehu i hvala im sto su mi uljepsali dan.
eeee ako je tako onda i pozdrav iz Srbije, za ljubomorne bosnje koji su levati za sport i podsvijesno uvijek navijaju za Srbiju.
Pozdrav brate Nislija , pusti bosnje, vidis kako imi je ljubmora pomutila razum, svijesni su i oni da su levati za sport i podsvijesno uvijek navijaju za Srbiju.
Evo pozdrav iz Nisa sa juga Srbije svim srbima iz RS, Braco sa vama smo do poslednjeg. Cestitke teniserima, zivela RS. I jos nesto muslici varate se debelo, Srbija je vec jednom pomagala pa zasto ne bih opet, tako da uzivajte na vasih 24% mislim dok su jos celi
Kakvi beogradjani, Srbi su Srbi, vi pametuijete kako nas eto ne vole Srbi iz Srbije, kako vi to znate, jeste li to bili u Srbiji da znate , zar se ne gadite na sam pomen imena Srbije.
Cestitke srpskom tenisu. Valja li ova? Veliki uspjeh srba,pogotovo ovih nasih,domacih. Da nijh nije bilo nikada Srbija ne bi uzela salataru. Oni su poznati teniseri. Jos od pamtivjeka su poznati klofatori tepiha. Ne moze bre Beogradjanin voljeti vise Srbiju od ovog naseg,domaceg srbende.
Cestitke komsije , bas ste ih obrijali ..
U Ka.nda.haru, tj. Novom Novom Pazaru opet dan žalosti, jedno 27. put ove godine. kad god susjedi, bilo iz Hrvatske, bilo iz Srbije, naprave velike stvari, ovdje plač i škrgut zubi...
KRALJEVINA SRBIJA
srbi slave i poraze, sta vise reci, ratko nek pripremi kartu za hag pa nek se slavi
Anketa na Sa-x-u Mogu li Studenti proći u osminu finala rukometne Lige prvaka o Da. Vjerujem da će pobijediti u dvjema domaćim utakmicama. o Ne. Uvjeren/a sam da će kiksati. o Uspjeh je i sam plasman u grupnu fazu. Neka mi ovo neko objasni!? Nisam u tijeku! A ne vjerujem da je itko. Pretpostavljam da se radi o vrhu bosanskog športa Čestitke susjedima.
Stoka V L A S K A ....
U SRBIJI SPORTISTI SLAVE SVE STO SE IGRA S LOPTOM A U BOSNI POLITICARI SE IGRAJU SA Glupim Bosancima JER SU IM ONA JEDINA LOPTA. GLUHO I DALEKO BILI !!
dragi srbi , nadam se da znate o kome je rijec kad se na ovim prostorima pa i dalje upotrijebi rijec aggressor
cestitke komsijama... a ono balavo stvorenje sa crticama gore, moglo bi se prvo malo informisati, pa bi mozda naucilo da Hrvatska ima vise olimpijskih medalja nego ce ih Srbija ikada imati... hajde sto se sprdas sa BiH, mi smo tanki, ali smanji malo dozivljaj
Vi ste culi mozda za davis cup prije 100 godina, ali niste ga osvojili , a i nikad ga ni necete osvojiti, hehehe.