Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mora se priznat da je i Wavrinka skoro perfektno igrao jako udarao ima jak servis do 136 mph kad ima dobar dan ko sinoc moze svakog pobijedit nesto ko na RG kad je osvojio to mu je bila najbolja igra u karijeri mada je ovo sad voda na mlin Nadalu ovo njega uvjek ojaca kad Dokovic il Federer ispadnu taka mu koncepcija psihe moze sad glat Nadal do finala ociscen mu put
Čuj šok !!! Novak ima traume od Wavrinke. Na tri gren slema mu je oteo titulu iz ruke. Sten igra posebno protiv Novaka.
I onda se pitaju, što uvijek publika navija protiv njega. Najveća teniska prevara je Đoković
Kad je Wawrinka na nivou za njegov bekend nema lijeka, i Djokovica je razlomio zato se i pozalio na povredu!
Kvota 1, klladionice dobre.
Mozda i jeste bio povrijedjen, svima se to desi, ali kad Djokovic za razliku od ostalih tenisera uradi ovakvu stvar toliko puta - preda zbog povrede pred sami kraj, u skoro bezizlaznoj situaciji, kako onda vjerovati da je stvarno morao predati.
Pratim tenis dugo vremena. Zanimljivo je kako se ovo Đokoviću često desi da preda meč kad stvari krenu nizbrdo nakon jednog ili dva medicinska timeouta. Usporedbe radi Nadal nijednom nije predao, a igrao je pod injekcijama protiv Wavrinke u finalu grand slama. Čak i Andy Murray sa truhlim leđima i kukovima manje puta preda meč.
@zaklin bas sam i ja to pomislio. Cim vidi da mu ne ide i da gubi 2 seta odma preda.
@zaklin Da zaista pratiš tenis znao bi da je Đoković u zadnjih 10 godina, predao meč samo 2 puta, uključujući i ovaj. 2017-te Bedrich-u i sada Wawrinki.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
pametan,predao meč inače ode rame skroz,godinu dana pauze..
I Pit Sampras je isto
@Orange1World Ne sjecam se da je Sampras ikad predao mec na Grad Slam turniru... ako i jeste, bilo je sigurno mnogo ociglednije zasto nego ovdje. AKo nije tako reci kada tacno.