Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A usa komentari,a kako se reagiralo na zmije kamenjarke u skupistini od strane prepostenog i ozornog Bosnjaka,nemojmo biti cinicni i dvolicni,koje generaliziranje,..
koga briga vise.
Hrvati inače divan i tolerantan narod za druge i drugačije
Nije da ih branim, ali to nema veze sa rasizmom, oni vrijedjaju sviju, ne samo crnce.
Ujke su veliki sljedbenici I štovaoci lika I Djela Adolfa legendarnog.
Mi smo ti Balkanci velika bagra. Kod nas ti brat sa bratom ne govori. Kad bi znala koliko znamo mrziti zaobilazila bi nas u velikom luku.
Mene samo zanima šta će Relax reći - vjerovatno prelijepe hrvatske kore od narandže i prelijepi hrvatski izriĉaj. 😁
Da, i?
Ono što velikoj većini crnaca nije jasno je da ljudi sa naših prostora nisu imali ikakve veze sa kolonizacijom Afrike niti porobljavanjem crnaca pa prema tome im ništa niti dugujemo niti smo voljni da plaćamo dugove zapadnih Evropljana. Kod nas se svašta govori svakome pa neće ni oni biti izuzetak.
sta se nadat od naroda koji je imo logor za djecu
Sine pa to su EU vrjednosti tog naroda. Nemoj da te to pogadja. Oni nisu ni svjesni koliko mogu ili ne.
pa kad nisu navikli - hrvatska je bijela zemlja. sad imaju kojeg indijca (barem ljeti) ali inace kad god odem s rajom iz zapada u Hrvatsku ljeti svi se zacude kako nema crnja. pa u Grckoj ih imas ... u Spaniji.. u Italiji na svakom koraku a da ne kazem u Francuskoj gdje ih ima k'o bijelaca. a tek u bosni
Ko je bijela zemlja???? Nino Raspudić, Braća Mamić,Marinko Čavara,Dražen Zečić, Milan Bandić, Marin Čilić, Branimir Glavaš??? Ubaci ih među migrante niko neće ni znati da nisu azilanti...
bravo @Barbarez potpisujem sve brate
Nisi ti lutko majmunica. Oni su majmunčine...
e moja jaranice uzepeovci su ti cudo nevidjeno ,sreca ne zivis blizu njih....
Sta ocekivati od promicatelja evropskih vrijednosti. Nista novo.