Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Smijesno. To je 100 najboljih tenisera u citavom svijetu. Sta mi sebi umisljamo. Sretno momci, sto igrate turnir je vec golemo.
Bravo za komentar! Ovdje nema laganog zrijeba , svi su dobri teniseri. Svaka cast sto su u glavnom uopce.
Čuj lagan ždrijeb protiv kvalifikanta. Pa takvi ih školuju u zadnje vrijeme redovno. U najboljem slučaju mogu do Zvereva i Schwartzmana, nakon toga kući.
Sigurno mu je pomoglo nedavno dernecenje u BG sa poznatim strip damama koje ovakve jedva cekaju
Jao naslova...cuj laganog kvalifikanta..pa klixu sine, ovde nema nista lagano..u kvalifikacijama redovno ima boljih igraca nego u glavnom zrijebu...nek neko od nasih dobije npr. Klizana ili Bellucija - pod uslovom da ovi prodju a prolaze 100% , vidit cemo hoce li bit lagano.
ako Bog da dzumhur da ispadne odmah !!!! AMIN
Inace radu albot je iz moldavije a marius copil je rumun
lagan prolaz Džumija
Bošnjaci dominiraju! :))
albot je moldavac ne rumun
Nema laganog posla, igra se na 3 dobivne seta na sporoj podlozi i nijedan protivnik tu nije slučajno i nijedan neće izaći na teren bez reketa.
super jos samo da Cilic dobije kakvog invalia ili povrijedjenog
Naprijed Basic, beogradski cafir ispada u startu.
@psi_iznad_ljudi_4 Talibani hoće da usmrde državu da bude ko arapske države koje ni u sportu ni u nauci ni u umjetnosti nisu ništa stvorile ima 500 godina.
Sjajan žrijeb ali zaje3ana psiha
Lagan zdrijeb, dakle ispadaju
Naprijed momci do sto boljeg rezultata.