Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zasto klix šugavi nije objavio jedan od najvecih uspjeha u borilackim sportovima da je Khabib neporaženi sampion. Mozda zato sto je musliman ????
Pa jedino njega medijski niko ne podrzava zato sto je musliman...
Kako je lijepa cura 😍
Zaista postujem sto se momci i djevojke iz BiH trude, rade, bore, finansiraju i ulažu u sport i sebe. Međutim, nije mi jasno da si 413 teniser svijeta ili u ovom slucaju teniserka. Ova djevojka već par godina se spominje u ovom sportu, i govori se o nekim turnirima, o nekim finalima, o pobjedama, a ona 413. Razumijem, nije svaki turnir isto bodovan. Ali ovo je izuzetno loše. Da ne kažem očajno. Obzirom da sebe sami finansirajte dajte malo više borbenosti!