Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja joj nista ne bi mogo....jbg, pokuso bi bar da je ne naljutim
@neve HAHAHAHAHA
HAHHAHAHAAHHAHAHAHAHAHAAHA
" Williams je na Australian Openu u finalu savladala sestru Venus i na taj način oborila rekord koji je držala legendarna Njemica po broju osvojenih Grand Slamova." Koja legendarna Njemica, "novinaru"!!?? Nigdje u tekstu nije spomenuta imenom i prezimenom!
dobra vijest, gorile su ugrozene zivotinje
Neko je .urac unovcio
Kako je nije sramota?Sad svi znaju šta je radila.
Kako je nije sramota?Sad svi znaju šta je radila.
hajd nek je sa srecom :) nema joj ravne
Hottttt!!!! Ksssssssssss!!!!! Valja!!!!! Dobraaaaa!!!!
Ko kaze da je kraj? Zene imaju najvise snage do dvije godine poslije poroda. Dosta zena koje su uzimale medalje na olimpijadama radjale su djecu malo prije olimpijskih igara. Jes da ce biti jos malo starija, al kako sad igra moze jos najmanje pet godina osvajati titule.
al pazi bh primitivaca kao nebi oni nju i tako to...a to sto im ga bake i sebija u duetu zavlace do balcaka vec godinama to nista,jel? i ono se naslo komentarisat ovu fenomenalnu zenu... 😂
Rodice robokapa 😂😂😂
jednom moj komsija rece treba joj pucat u koljena pa je je..bat...izgleda da ne treba :D
Kolika je, moraš je u brašno uvaljati da nađeš gde vlaži.
Valjalo je ovo napumpati.Ovdje je trebo jak pritisak najmanje 25 - 30 atmisvera
Once you go white, oooh, it is such a delight :P
BTW, koja je ova legendarna svabica?!...?!..
@stomachinchestout Štefi Graf