Zbog pritužbi na klizavu podlogu
18
Serena Williams nazvala svoje kolege mekušcima
Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
\"Dok su se neki tenisači žalili poput pič**** zbog plave podloge u Madridu, tenisačice su šutjele i igrale. Što nam je i posao...\'\' rekla je Amerikanka OVO SU NJENE TACNE RIJECI!
Ahahahaaaa, sto ga zena lagano spusti razmazenim primadonama Djokici i Nadalu, svaka joj cast! :)
Za Serenu je upitno cim se krkala da postane onoliki medo. Ali nebitno....na pocetku su mnog pistali, Rafa, Djokovic a i Federer....ali se Federer (ali i mrtvi oportunista) ucutio a po sto maraka da bi se i ona zalila da nije osvojila. A ko prati tenis, uprkos tome sto je ona zaista odlicna igracica, zna da se ona znala buniti zbog mnogo bezveznijih stvari
Jeste,brate,ona ih petoro rodila,pa zna kako je !!!!
Fuj kakvi komentari sram vas bilo... Zalit cete vi za par godina kad se sestre Williams povuku pa \"kolo budu vodile\" Wozniacki i ostala buranija...Zenski tenis ce propasti totalno, a jos kada se Sharapova povuce, mislim da ce se svesti na nivo zenskog rukometa...
serena ima pravo dobru sisu !
Tebi susjedni proizvod, ali tebi od pomoci pa ga svojatas.
svaka čast serena, tako treba!!!
Ocito ti imas zelucanih tegoba. ;-) dobro si upucen u dejstvo lijeka pa ga rado preporucujes i kome treba I kome ne treba. Rafa I Novak bi ti sigurno bili zahvalni. ;-)
Svaka ti cast!
Tak je Sere, reci im. Milionce zarade hefticno i jos im nista nije potaman.
www.renesansnakraljevstva.com Igra za svakoga ko voli historiju. Godina je 1460. Postoji Kraljevina Bosna, i postoji kompletno srednjevjekovno drustvo koje medjusobno radi i na taj nacin pomaze Kraljevini. Budite dio tog drustva. Igra ukljucuje sve. Od posla, rada na poljima, bavljenja politikom, sukoba. Provedite dan u krcmi, popijte pivo, igrajte pokera. Postoji kompletna europa sa savim drzavama iz tog perioda i moguce je putovati i upoznavati nove igrace. Moguce je pljackati otimati, trgovati, biti aristokrata, plemic ili dio obicnog puka. Moguce je naci zenu, ozeniti se. Igra je i za djevojke i za muskarce. Pronadjite svoje mjesto tu. Probajte..ne kosta vas nista.
Bacila sam Nadalu i Novaku sisu da se igraju, kad vec nece da igraju tenis.
rugoba kakve nema
bez obzira na veliku potrosnju, Ranisan (lijek protiv boli u zeludcu prouzrokovan zaviscu prema srpskim sportistima i sportskim uspjesima) i dalje dostupan u vecini apoteka u 24% PIH. Ako bude potrebe dodatne kolicine se mogu nabaviti u susjednoj Republici Srpskoj.
kao prvo, ne znam zasto sebe zove zenom? ja vazda mislio da je ona majmun...