Komentari (67)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Opet ti na piramide...
Sto Bosnjo moze srati i pljuvati to niko ne moze. A da je pobijedio bilo bi da je pobjeda zbog piramida.
Ma vllaahh je dobar teniser i to treba priznati, a i voli nezavisnu, suverenu, nedjeljivu, cjelovitu, medjunarodno priznatu drzavu BiH clanicu UN-a i svih drugih medjunarodnih institucija, organizacija i asocijacija, te veoma cesto dolazi u Visoko kod Semira Osmanagica, pa ga zbog toga mi bosanci i podrzavamo.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Njemu je samo bio bitan mec sa B.Coricem za ostanak na 1.mjestu ATP liste,ovo danas je odigrao rekreativno.
@EasyMoneySniper Obezbijedio prvo mjesto na kraju godne. Vjerovatno i Federera će prestići po broju sedmica na prvom mjestu. Sada lagano da se sprema samo za GS kao Serena narednih par godina.
Žao mu sotone Pedofilija.
Istrosio ga guru osmanagic
Treba Noletu malo hljeba dati.
Koja blamaža. Podere ga Nadal k'o seljak a onda i ovaj mali. To se ne dešava pravim šampionima.
Nole Srbenda nije htio da rizikuje bezveze povredu u nebitnom mecu...plan je ispunjen, 6. sezona na prvom mjestu, rekord...u martu pada rekord i po sedmicama na 1.mjestu i onda ostane jos ta 3 GS pa da bude sve i svja u svakoj kategoriji
Hodo bos po piramidama , ozebo, a ako se nastavi druzit sa Semirom hodace on i gol 😂
Covjek izgleda na faci izcrpljeno i umorno. Vrijeme je da se odmori zasluzeno nakon naporne sezone sa svih strana. ATP 2020 no:1
pa sto, da vise nikad ne zaigra on je nrdostizan. pa masina od 1000 konja jednom zastane a meki fićo prodje
Koliko je ovaj meceva odigrao?? 1000?
Sigurno zaboravio flasicu sa negativnom jonima ha, ha...objektivno, momak trenutno pravi najbolju reklamu za BiH turizam i hvala mu. U Visokom se neprikazije (neprividza) PIRAMIDA, ona se kristalno vidi sa svih strana svijeta.
Dešava se, Nole brate! (svaki muškarac to nekad doživi).... Šta'š...
Hoće to kada počneš cvijeće jesti
Odigrao samo ispuni obavezu, ima preča posla.
Govno pokazalo zašto ga niko ne voli.
Ovako se ne ponašaju veliki šampioni.Nije poštovao ni publiku ,ni protivnika,ni svoje navijače. Bacio je veliku mrlju na svoju ličnost i ugled.Sramota.