Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ima jedna samanta u zetri heheh
Vidi jesu se pomamili BH katolici, šatro sad Modrić njihov igrač, a oni šatro neki Hrvati :)
šipu racku.. hahahaa
pa normalno da ti je drago kad Hrvati izgube jer je to tvoja najveća pobjeda. druge, jado muslički i nemaš.
Meni je iskreno uvijek drago kada Hrvati izgube...Ne znam sto, to je jace od mene...Ne mrzim ih, ljetujem u Hrvatskoj, kupujem njihove proizvode ali uvijek navijam protiv njih...Ja sam barem iskren
a mošnji šta su se uzpizdili.. oni bi slavili cijelu godinu da neki muslo uopće uđe na glavni turnir.. neko jade ispadaju u prvim kolima kvalifikacija. jadni ste i zavidni.
E jeste zli klixovci! Trebali bi znati da ne smijete objaviti kad Hrvati gube u necemu, to je majorizacija!!
Mi tužni a vi jadni, i to ste najjadniji na kugli zemaljskoj.
Hahahaha, sad je majorizacija objaviti sportske vijesti koje Hrvati ne vole da citaju:):):):):):) Hrvati, krampe ste. Ne volim Srbe ali ih bar donekle respektujem. Vi ste samo...tuzni.
ebovas modrić
Najveći uspjeh sporta kod Bošnjaka su porazi Hrvata i Srba. Hahaha, baš ste jad...
Ne mogu da vjerujem kako ste osjetljivi:))) Pa ovi iz klixa objavljuju kad Dzumhur ispadne iz prvog kola Challengera u Stockholmu, kako nece objavljati kako je proslo prvo kolo US Opena. Usput, vijest je copy/paste od nekog hrvatskog sajta.
amra silajdžič poderaje cjeli čačak i pazarić ooooj
Definitivno najvažnija sportska vijest mjeseca, ako ne i godine... Senzacionalno, a klix zna pouzdano da joj je još Stosur i \"pustila\" gem. Svaka čast klix-u.
Da Modrić nije prešao u RM,ova vijest nebi bila objavljena.HAHAHAHA koji paćenici ovi sa Klixa.