Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jeste dosadni više sa ovom bjeloruskom quravom.Boli me tuku i za njom i za ti debilom što se ubio.Svako dan po tri vijesti.
citam na yahoo sport - poceo se zabavljat s njom kad je ostavio zenu i troje djece. i plus nije iskljucena mogucnost da je u pitanju slucajnost a ne samoubistvo. pitanje za klix - zasto brise komentare?
Zagrljaj sa mnoštvom osmjeha, baš se vidi da je u grču igrala😁, ona njega da je voljela pravo, ne bi mogla auto voziti a kamoli igrati tenis odmah
Pa šta treba, da se i ona ubije ili da psihički pukne?
Nije decko, nego bivsi decko, bas ste zatucani klix novinarcici