Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nole, ja brojim i dalje, hajmo još 4 pobjede!
Normala ba , Cilic se usro nije ni izaso na teren.
Po ponašanju se vidi da Novak nije pravi Srbin...Da je pravi Srbin bio bi đubre teko, ali se vidi da je u njemu druga krv
ahaha balijski misevi,uputis im lijepu rijec i odmah ti lizu jaja,pa i pas ima jaci karakter.Poturice ahaha
dere nole sve redom ko mesar ovce
bravo za obojicu,ipak smo svi slaveni :D ista krv isto razmisljanje !!!
jedino rasPutin bolje samara svoje protivnike od srpskog Djoke
heheh i kakve sad Putin ima veze sa Novakom? bolesno u pm
ima..pravoslavni samaraci..ne razumes ti to
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Tenis je još jedini sport u kojemu Srbi mogu nekoga pobjediti..
heheh, srpske historijske pobjede! heheh nakon svih ratnih poraza
imaju srbi dobar sport.. još malo pa će biti kao mi hrvati.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Dobar meč, bravo Marine i čestitke Đokoviću.
Svaka cast Nole ! Ovo je pravi covjek i pravi srbin, a ne ovi nasi Bosnjaci pravoslavci (novokompanovani srbi) sto se prave veci srbi od onih u Srbiji !
a odakle su ti srbi u srbiji???...jaro danas nemas 5% srba koji imaju vise od 3 koljena u srbiji........90% sraba u srbiji su iz bosne,crne gore,hrvatske,kosova itd........u jednom periodu su bili protjerani u druge krajeve pa se onda opet vratili u srbiju....i sve tako u krug vec 5-6 000 godina
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Novak je zasluzeno pobijedio, zadnja dva seta odlicna za gledati, Marin je bio podigao nivo svoje igre i dao je sve od sebe da duel bude zanimljiv.