Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prljavo je odigrao, gdje nestade ta navodna povreda tako brzo?! Ja bih ukinula medicinski timeout: ako možeš igrati igraj, ako ne možeš predaj i vozdra
Gulbis je dobar igrac ali nije bio korektan u 3 setu je pri vodstvu Rogera od 5:2 trazio medical timeout i totalno izbacio Rogera iz ritma igre, ali kako publika voli velikog Rogera, dugo se nece pojavit igrac kao carobnjak iz Svicarske i to publika zna i zbog toga se uziva u svakom mecu koji ce jos odigrati.
dobro je igrao al brate uzeti medical timeout samo jer je ovom krenulo...